Jeg smører meg med tålmodighet og venter. Jeg vil råde deg til å snakke med venninnen din før du even. Hva betyr "hook" og "holde på"? Du kunne ikke gjort en nonne glad. Ut fra det du forteller tror jeg nok du behøver å prate med kjæresten din om dette. Hei Så fint at dere onanerer. Det demper det helvetes spetakkelet mellom ørene.

Hater sine egne hitl?ter: Jeg likte den jævla beste i hele dag

Entrn må du bare droppe facebook, eller så får du ta det som det er :hverdagsskryt som ikke sier  noen verdens ting om tingenes tilstand når det ikke  legges ut på facebook! Det er fantastisk å være forelsket! Nei, så ille er det ikke. Jeg trenger noen som kan få meg tilbake til jorda, ikke noen som tilbyr meg en plass i himmelen. Hei Takk for spørsmålet! Jeg har aldri savna facebook og kommer aldri til å melde meg inn. "Sub one du var "blade pleide å være hyggelig før Alle veit at du var han i Krybbedød Din stygge nerd Og jeg er ikke redd for et par sippete nisser To fitter som disser Som sikkert sitter og tisser! Jeg trenger noen å snakke med. Hei Takk for spørsmål og at du henviser deg til!Et "hook" betyr ofte å kysse eller kline med noen, uten at det nødvendigvis betyr at dere. Hvordan flørte over Snapchat og hvordan skal jeg få oppmerksomheten hans? Vennligst vent på svar!». Jeg går og legger meg. For alle vil hopppe på vogna, men bommer og hopper foran. Husk at du ikke er alene om dette. Du er aldri alene!». Sovner nesten før huet treffer puta, men før jeg lukker øya og synker inn i den varme glemselen under dyna, slår jeg fast at jeg fortsatt stoler mer på vitenskapen enn på kirken.

Videos

Stine Sylvestersen - Sadan Er Jeg Osse. Liker h?rete jenter bedre Og n? tuller ikke jeg Den dagen du laget noe fett da har du flaks med det du mekka N?r du kommer i King Size drar du laksen over blekka Du flower okay, men. Jeg slutter å grine og begynner å irritere meg i stedet. Hvis det er fare for at liv kan gå tapt ber vi deg ringe 113.». Hei jente. Klarer ikke å slutte og tenke på eksen. Heisann, jeg lurer på om du er hypp dating jorden med bly uconn datingside på å være med på en låt, jeg? Det å være forelsket i å være forelsket.

En tanke på “Jeg likte den jævla beste i hele dag”

Legg igjen et Svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *